Ramaitanar
Bine ati venit pe forum. Ca sa puteti posta trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in Echipa Ramaitanar.

Ramaitanar


 
AcasaAcasa  ForumForum  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» piept de pui
Vin Ian 11, 2013 2:05 pm Scris de dianame

» Rețete sănătoase
Joi Oct 11, 2012 10:12 pm Scris de angelaiancu

» La multi ani, Corina.
Mier Sept 05, 2012 9:11 am Scris de ela

» Prajitura cu mere
Mier Iun 15, 2011 11:35 pm Scris de alina88

» La multi ani, Sidy (25 Aprilie)
Dum Mai 15, 2011 11:30 am Scris de corinapanait

» Ce pregatim azi? Tu ce ai facut? (2)
Lun Apr 11, 2011 7:58 am Scris de Sidy

» Prajitura cu mac
Lun Feb 21, 2011 12:41 am Scris de ramaitanar

» La multi ani, Hortensia (20 decembrie)
Dum Ian 09, 2011 12:49 am Scris de horty20

» La multi ani, Monel, 22 dec
Dum Dec 26, 2010 11:32 pm Scris de monel

» ELA - La multi ani !!!
Joi Noi 04, 2010 8:39 pm Scris de ela

Chat ramaitanar

Fitness

Distribuiți | 
 

 Gulyas la ceaun

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Sidy
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Gulyas la ceaun   Dum Iul 19, 2009 10:13 am



1 kg carne porc si vita( se poate si pui)
1 kg cartofi
3-4 morcovi
2-3 patrunjei
5-6 cepe verzi
1 ou
100 g faina
1 ardei gras
2 rosii
1 tub Piros Arany iute( pasta ardei)
sare
piper
paprika
2-3 linguri ulei
chimion

Se curata toate legumele si se taie cubulete. Carnea se taie la fel.Se face focul si se pune ceaunul cu putin ulei, la incalzit.Ceapa, ardeiul si rosiile se pun la calit in ulei.Cind sunt gata calite , se adauga bucatile de carne , paprika, chimion, sare si pasta de ardei iute. Se amesteca bine si cind carnea isi schimba culoarea se adauga 1 l apa si se lasa sa fiarba carnea bine. Cind este aproape fiarta se adauga apa necesara, zarzavatul iar peste 15 minute cartofii.Cind sunt fierti se adauga galustele facute din faina si ou(se bat bine oul, se adauga faina si 1 lingura ulei si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine) Se rup cu o lingura si se lasa sa fiarba pina acestea se ridica deasupra.In acel moment gulyasul este gata. Se presara cu patrunjel verde tocat, deasupra.
Daca doriti , se poate servi alaturi de un ardei iute.




















Sus In jos
ramaitanar
Fondator
Fondator
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 5610

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Re: Gulyas la ceaun   Mier Feb 24, 2010 1:05 pm

Bai ce cool, da' io unde sa fac focul, afara pe balcon? ce tareeeee... fff coool. nu am nici ceaun din asta... Si aragazul meu este cu plita, asa ca si daca as fi avut nu pot face ca sa iasa mancarea mai gustoasa.

_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
Sidy
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Re: Gulyas la ceaun   Joi Feb 25, 2010 10:06 am

Pai la primavara cand iesiti afara la iarba verde, faceti un suport metalic pe care sa puneti un vas de tuci daca nu aveti ceaun si...incercati ca nu veti regreta !!!
Sus In jos
horty20
Sportiv cu muschi
Sportiv cu muschi
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 350

MesajSubiect: Re: Gulyas la ceaun   Mier Mar 03, 2010 11:30 am

Bun, Bun Sidy... mama face papica asta cu carne de miel pofticios
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Gulyas la ceaun   

Sus In jos
 
Gulyas la ceaun
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ramaitanar :: Casa, familie, copii :: Bucataria oricui :: Mancaruri-
Mergi direct la: