Ramaitanar
Bine ati venit pe forum. Ca sa puteti posta trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in Echipa Ramaitanar.

Ramaitanar


 
AcasaAcasa  ForumForum  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» piept de pui
Vin Ian 11, 2013 2:05 pm Scris de dianame

» Rețete sănătoase
Joi Oct 11, 2012 10:12 pm Scris de angelaiancu

» La multi ani, Corina.
Mier Sept 05, 2012 9:11 am Scris de ela

» Prajitura cu mere
Mier Iun 15, 2011 11:35 pm Scris de alina88

» La multi ani, Sidy (25 Aprilie)
Dum Mai 15, 2011 11:30 am Scris de corinapanait

» Ce pregatim azi? Tu ce ai facut? (2)
Lun Apr 11, 2011 7:58 am Scris de Sidy

» Prajitura cu mac
Lun Feb 21, 2011 12:41 am Scris de ramaitanar

» La multi ani, Hortensia (20 decembrie)
Dum Ian 09, 2011 12:49 am Scris de horty20

» La multi ani, Monel, 22 dec
Dum Dec 26, 2010 11:32 pm Scris de monel

» ELA - La multi ani !!!
Joi Noi 04, 2010 8:39 pm Scris de ela

Chat ramaitanar

Fitness

Distribuiți | 
 

 Preparate din carne de miel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Sidy
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Preparate din carne de miel   Joi Apr 09, 2009 8:08 am

Ciorba de miel

Ingrediente:
o,500 g carne miel,2-3 morcovi, 1 patrunjel radacina,1 ceapa,tarhon, leustean verde, 300 g frunze macris,1 galbenus , smintina, sare si piper

Mod de preparare:
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei , iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera. Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
Cui ii place leusteanul, poate adauga si o frunzulita de leustean.



Piept de miel umplut

Ingrediente:
2 cepe uscate, 1-2 legaturi ceapa verde,300 g carne( miel, porc, vitel sau pui), organele de la un miel, 2 oua fierte, 2 oua crude,1 legatura marar verde, 1 leg. patrunjel verde,sare si piper, un piept de miel(costitele cu cotlet cu tot)

Mod de preparare:
100 g ceapa uscata si vreo 3 fire de ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga apoi bucatile de carne, plaminii taiati in bucatele mici, rinichii taiati si ei si sare si piper , dupa gust.
Se prajesc la foc mic , pina scade apa ce o lasa.Dupa ce s-au racit, se trec prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si cine doreste adauga si 100 g franzela muiata si scursa de apa.
La tocatura se mai adauga 2-3 oua fierte si macinate, marar, patrunjel verde, tocate si ele si se amesteca cu 2 oua crude.
Cu aceasta compozitie se umplu coastele-este o pielita deasupra costitelor, care se desface cu mina si formeaza un fel de sac intrecostite si pielita.
Se coase pielita de coaste, dupa ce s-a pus umplutura.
Se introduce intr-o tava emailata, unsa bine cu ulei, in cuptorul bine infierbintat, timp de 30 minute.Focul se reduce si se mai coace in continuare 60-90 min , pina se face crusta rumenita deasupra.Din cind in cind se stropeste cu sosul din tava, care se completeaza cu apa sau 1/2 pahar vin, atunci cind sosul scade.
Se poate servi cald cu cartofi sau rece cu ridichi si ceapa verde.

Sus In jos
ramaitanar
Fondator
Fondator
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 5610

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Re: Preparate din carne de miel   Mier Feb 24, 2010 1:12 pm

Noi nu suntem fan asa miel... Dar banuiesc ca iese fff fain, asa-i?

_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
Sidy
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Re: Preparate din carne de miel   Joi Feb 25, 2010 10:03 am

Sa sti ca si noi mancam mie doar de Paste...dar sa fie din ala mic ....care inca nu a mancat altceva ci doar a supt !
Sus In jos
horty20
Sportiv cu muschi
Sportiv cu muschi
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 350

MesajSubiect: Re: Preparate din carne de miel   Mier Mar 03, 2010 11:41 am

E buna carnea de miel.... eu obijnuiesc sa fac fripturica si cu vita si cu porc si eventual carnat de casa ... asa toate amestecate, e nemaipomenita i-si imprumuta gustul una de la cealalta pofticios
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Preparate din carne de miel   

Sus In jos
 
Preparate din carne de miel
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ramaitanar :: Casa, familie, copii :: Bucataria oricui :: Mancaruri-
Mergi direct la: