| Motivatie la o cafea (11) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
corinapanait Am putere

Steag :  Numarul mesajelor : 2663
Personal
Program serviciu: In cautarea unui serviciu momentan. Descrierea ta: Bruneta cu ochi caprui.
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 12:10 am | |
| Noapte buna, Ela!  |
|
 | |
iuliana Sportiv cu muschi

Steag :  Numarul mesajelor : 304
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: Culoare par si ochi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 8:44 am | |
| |
|
 | |
Sidy Am putere

Steag :  Numarul mesajelor : 3251
Personal
Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 9:12 am | |
|   Neata la toate fetele !!! Hmmmmmmmmmmmm....miroase a cafea ??? Iulia , multumesc frumos si drum bun sa ai !!!Credeam ca dai si tu putin carnat sa-l gustam si noi !!! Corina, ce tare faza cu ...musafira ! Inseamna ca e tare prietenoasa, nu ??? Vad ca lucrati si voi de zor , la curatenie, ...bravo voua !!! Sa terminati cit de curind !!! Beatrice, sa nu-mi spui ca nu a fost nici Mos !!! Saracii copii !!! Azi nu lucrez nimic !!! Ma plimb cu mami meu prin magazine !!! Vrea cineva , un ceai fierbinte ???   |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Steag :  Numarul mesajelor : 5610
Personal
Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 12:10 pm | |
| |
|
 | |
carmen Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 809
Personal
Program serviciu: 08.00 - 16,00 Descrierea ta: castaniu inchis, ochii caprui
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 12:43 pm | |
| buna la fete... noi suntem ceva mai bine, dar cred ca l-a tras un curent ca avea un ochi rosu si lacrima aseara foarte mult sa vedem azi cum va fi, sper sa nu mai faca febra de gingii. Eu sunt mai bine cateva zile pana la vacanta si pana la taiatul motului lui vladutu... sper sa nu fie vreo problema ca e tocmai in ziua de ignat motul... pupici la fete... azi am zi scurta si sper cand ajung acasica sa mai pun osul la treaba prin casa ca m-am cam fofilat in ultimele zile curatenia este in aer inca  |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 992
Personal
Program serviciu: non stop Descrierea ta: satena cu ochi verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 12:50 pm | |
| ola fetele.mama...dar ati conversat ceva pe aici, nu gluma. eu am venit cu picii de la dr si continuam cu tratamentul pana marti apoi iar la control. |
|
 | |
monel Aratos

Steag :  Numarul mesajelor : 1086
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: par blond cenusiu ,ochi albastri
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 3:58 pm | |
| Salutare tuturor! Draga Sidy,chiar ca ieri ai patit multe! Ela,si mie mi s-a intamplat si culmea,eu stau la et IV si venise vecina de la et I...... Georgiana sanatate puiutilor! Iuliana harnicuta esti!Pui carnatii la afumat,nu?(De aceea i-ai facut deja.) Corina,dragut musafir ai avut! Carmen spor la treaba! O zi frumoasa !  |
|
 | |
monel Aratos

Steag :  Numarul mesajelor : 1086
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: par blond cenusiu ,ochi albastri
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 4:00 pm | |
| Am uitat,Bea,ciudat la gradi la Pifos.....Poate la anul ca sunt mai mari.... |
|
 | |
ela Am putere

Steag :  Numarul mesajelor : 2981
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: suvite blonde,ochi albastri
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 4:15 pm | |
| buna fetele Monel dar nu cred ca e de la mine ...cred ca de jos de tot e scurgerea infundata eu asa zic tu ce ai facut?era de la tine? |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 5:06 pm | |
| Saliu la fete
Mai stau nitelusi si apoi o intind la serviciu. Fetele ce fac? |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 5:08 pm | |
| - monel a scris:
- Am uitat,Bea,ciudat la gradi la Pifos.....Poate la anul ca sunt mai mari....
Nici vorba, nu cred. Daca anul asta nu au facut nimic, la anul nici atata. faza este ca statul danez nu investeste in educatie, ci sa aibe grija de ei, dar nici asa nu sunt numarul 1 la asta... Dar isi dau silinta cat de cat. |
|
 | |
ela Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 7:10 pm | |
| iuhuuu ce faceti? eu vreau sa ma apuc de unghi..dar ma uit la tv deocamndata |
|
 | |
corinapanait Am putere

Personal
Program serviciu: In cautarea unui serviciu momentan. Descrierea ta: Bruneta cu ochi caprui.
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 7:58 pm | |
| Salutare la fete!
Sa stiti ca am ajuns azi acasa si Bogi mi-a povestit ca dupa ce am plecat eu a trecut pisica cea prietenoasa iar pe la geam. Si Bogi a zis ca se cam uita pisica la el aproape zicand "aaa, azi nu e Corina acasa! ce pacat, pentru ca ma asortez chiar bine cu canapeaua aia neagra de la voi din sufragerie! nu ma mai vede nimeni cand stau acolo, ca si eu tot neagra sunt!" M-am prapadit de ras sa aud ce cuvinte ii atribuia Bogi pisicii!
Oricum am eu o punga in debara si stie ea ca daca aude fasait de punga ... e o mosulita care ii da ei ceva. Si din cauza asta vine mereu! Ne cinstim si noi ca fetele la o cafea, un ceai! Ce sa facem, daca Bogi ne lasa singure acasa toata ziua!?!?!
Va pupic si spor in tot ce faceti! Sper ca v-am facut sa mai zambiti penru ca am vazut ca toata lumea are treaba pana peste cap si mai sunt cate unii mai mici sau mai mari si putin bolnaviori! |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 9:26 pm | |
| Ce tare Corina, e de coma Bogi... hihi. Lasa mai, cinsteste-o si pe ea ca e si ea un sufletel... hihi.. |
|
 | |
magda Sportiv premiat pentru activitate

Steag :  Numarul mesajelor : 3451
Personal
Program serviciu: toata ziua.... Descrierea ta: satena, ochi verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 9:28 pm | |
| Buna seara.....Corinus, ce simpatic trebuie ca a fost Bogi... De maine de la 9.30.....sunt pe capul vostru toata ziua....am descoperit de ce nu am net la munca... 1. cablul era prea lung si mai trecea si printr-un repartitor....si se pare ca nu i-a placut 2. cablul de net era lipit de cablul de la tv tuner, si nu se agreau 3. am avut o revista mare cu sudoku, pe care l-am rezolvat in intregime, si nu am insistat prea tare ca nu am net......dar azi, l-am avertizat pe sotul ca trecem la embargo nelimitat daca nu-mi rezolva netul....si s-a rezolvat.... O seara frumoasa va doresc.....de maine, bem cafele de nu ne mai oprim (pana cand imi cumpar o revista noua de sudoku  ) |
|
 | |
ela Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Vin Dec 12, 2008 11:42 pm | |
| ma bucur Magda ca ai net te asteptam de dimineata..eu nu am facut nicodata sudoku dar am sa incerc |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 9:32 am | |
| buna dimineata..... Ela, incearca si sudoku, poate o sa te 'virusezi' si tu ca si mine... Ma pregatesc de munca, vorbim mai tarziu.... |
|
 | |
corinapanait Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 10:20 am | |
| Neata la fete! Nici eu nu am incercat Sudoku...si aici se joaca lumea la greu... E fain? E greu? Am fugit la sala si apoi avem aici la camin o mica petrecere de Craciun cu vecinii - numai cei din Insulele Feroe. Si azi am fost tare nerabdatoare - m-am cantarit! Si...cadou de Craciun de la cantar: am exact 53 de kg!!!!!!!!!! Este exact cat am zis ca vreau sa slabesc cand am deschis jurnalul! Multi pupici si multu' la toate fetele care m-au incurajat si sustinut la jurnal!  |
|
 | |
ela Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 11:29 am | |
| buna dimineata
am sa incerc Magda sa vad cum e... ma bucur Corina felicitari,distractie placuta
eu ma duc sa vad ce sa fac de papa |
|
 | |
corinapanait Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 11:34 am | |
| |
|
 | |
ela Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 11:34 am | |
| |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 12:43 pm | |
| Neatza la fete Azi suntem singurei acasa ca tati e la serviciu toata ziua. Noroc ca eu azi nu lucrez, ca trebuia sa-l iau pe Pifos cu mine si saracutul e mucios de numa. Am bagat muffinsuri la cuptor si au crescut cat casa, n-am vazut asa ceva... cred ca faina mea le face in halul asta...  |
|
 | |
ela Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 4:11 pm | |
| wow arata fantastic Bea deja simnt mirosul... |
|
 | |
corinapanait Am putere

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 4:37 pm | |
| Atmosfera de Craciun la tine in cuptor Bea! Super fain! Eu am fost la antrenament doua ore! A fost foarte bine! Ne-am distrat! La spinning aproape toata lumea avea caciuli de Mos, erau imbracati in rosu si aveau si muzica de Craciun si pom impodobit in sala! Super amuzanta chestia! Se distrau oamenii in timp ce se antrenau! Am fugit putin pe la cumparaturi! Pupici si spor in toate! PS Bea nu se gaseste vreun emoticon sub forma de Mos pupacios? Ca sa fim si noi in tema cu Craciunu'? Intreb si eu... |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11) Sam Dec 13, 2008 5:31 pm | |
| salutare tuturor....asa obosita ma simt, cred ca de la vreme Bea, poti sa pui pupaciosii astia ? Vrea Corinus mosi pupaciosi  |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (11)  | |
| |
|
 | |
| Motivatie la o cafea (11) | |
|