Ramaitanar
Bine ati venit pe forum. Ca sa puteti posta trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in Echipa Ramaitanar.

Ramaitanar


 
AcasaAcasa  ForumForum  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» piept de pui
Vin Ian 11, 2013 2:05 pm Scris de dianame

» Rețete sănătoase
Joi Oct 11, 2012 10:12 pm Scris de angelaiancu

» La multi ani, Corina.
Mier Sept 05, 2012 9:11 am Scris de ela

» Prajitura cu mere
Mier Iun 15, 2011 11:35 pm Scris de alina88

» La multi ani, Sidy (25 Aprilie)
Dum Mai 15, 2011 11:30 am Scris de corinapanait

» Ce pregatim azi? Tu ce ai facut? (2)
Lun Apr 11, 2011 7:58 am Scris de Sidy

» Prajitura cu mac
Lun Feb 21, 2011 12:41 am Scris de ramaitanar

» La multi ani, Hortensia (20 decembrie)
Dum Ian 09, 2011 12:49 am Scris de horty20

» La multi ani, Monel, 22 dec
Dum Dec 26, 2010 11:32 pm Scris de monel

» ELA - La multi ani !!!
Joi Noi 04, 2010 8:39 pm Scris de ela

Chat ramaitanar

Fitness

Distribuiti | 
 

 Amandina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ramaitanar
Fondator
Fondator
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 5610

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Amandina   Mar Sept 23, 2008 1:31 pm

Faceti blatul de Pandispan


6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf copt, 1 lingura apa.

In loc de 6 oua se mai poate pune 5 oua si 1 lingura apa...

- Se pun 5 galbenusuri + 1 lingura apa si 6 linguri zahar si se bate la mixer. Praf copt apoi faina cate 1 lingura odata... Aluatul trebuie sa fie mai gros..

- Albusurile se bat spuma.

- Se pune jumate din compozitia de albus peste aluat si se amesteca usor cu o lingura de sus in jos si apoi cealalata parte...

- Se baga la cuptor.


Eu folosesc reteta asta pentru orice tip de prajitura..
Ideea este sa ai o tava mai inalta ca sa creasca bine blatul si frumos...

_______________________


Siropul :
1 plic capuccino de ciocolata sau alt capuccino (eu folosesc cioco cu cafea) sa amesteca cu apa fiarta....

________________________

Crema :

1 pac margarina
150 g zahar pudra
3 galbenusuri
3 linguri cacao
Se amesteca bine la mixer


Se taie blatul in doua, se insiropeaza, se pune crema, se pune partea a doua de blat, se insiropeaza si asta, se taie bucati, mai mari, mai mici, care cum doreste... Eu nu o tai imediat ci la vreo ora...

Deasupra eu am pus nutella topita nitel la microunde. Si deasupra mot de frisca sau altceva...



_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
corinapanait
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 2663

Personal
Program serviciu Program serviciu: In cautarea unui serviciu momentan.
Descrierea ta: Bruneta cu ochi caprui.

MesajSubiect: Re: Amandina   Mar Sept 23, 2008 9:04 pm

Ce frumoase sunt! Arata superb!!!! pofticios
Sus In jos
http://www.corina.dk
Sidy
Am putere
Am putere
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Re: Amandina   Mier Sept 24, 2008 10:49 am

Vai ce mi-ai facut Beatrice !!! pofticios
Apari cu preferatele mele si sti ca n-am voie !!! plange
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Amandina   

Sus In jos
 
Amandina
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ramaitanar :: Casa, familie, copii :: Bucataria oricui :: Dulciuri-
Mergi direct la: