| Motivatie la o cafea (4) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ramaitanar Fondator

Steag :  Numarul mesajelor : 5610
Personal
Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 9:04 am | |
| Neatza la fete
Crisa, da, pai am citit cu atentie si eu povestea si mi-au dat lacrimile citind-o iarasi. Nu au editat decat titlurile si au mai bagat vreo 2-3 cuvinte in plus. In rest exact cum le-am dat-o eu.
Si pozele, cred ca daca le dadeam o tona, bagau tot... Am avut o surpriza tareee placuta ieri. Nu ma asteptam.
Eu m-am trezit inaintea lui Pifos ca sa-l pregatesc de gradinita. Asa ca o sa plec dar nu stiu cand ma voi intoarce.
pup la fete
Azi am ore de la 4.30 ii tin locul unui coleg.
pupp |
|
 | |
magda Sportiv premiat pentru activitate

Steag :  Numarul mesajelor : 3451
Personal
Program serviciu: toata ziua.... Descrierea ta: satena, ochi verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 9:42 am | |
| o zi buna Bea.....fara probleme cu Pifosul  |
|
 | |
anamarias Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 699
Personal
Program serviciu: acasa cu printesele mele Descrierea ta: bruneta cu ochii caprui
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 10:04 am | |
| |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 992
Personal
Program serviciu: non stop Descrierea ta: satena cu ochi verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 10:22 am | |
| buna dimi, la fete!de dimineatza sunteti active pe forum...bravo!!! si cafeaua si micul dejun vad ca sunt gata....frumos.chiar imi era foame... foarte frumoasa povestea,Bea....am revista(de fapt de cand eram insarcinata cu Anamaria nu ratez nici un numar).  |
|
 | |
ela Am putere

Steag :  Numarul mesajelor : 2981
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: suvite blonde,ochi albastri
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 10:51 am | |
| buna dimineta am venit si eu in fuga  si la noi e f frumos afara,ma apuc repede de facut curatenie si pe urm la invatat o zi placuta tuturor |
|
 | |
Miha Sportiv incepator

Steag :  Numarul mesajelor : 63
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: Culoare par si ochi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 11:15 am | |
| Buna fetele! Servesc si eu din bunataile voastre...o gura de cafeluta, mic dejun, salata... Bea, inca o data felicitari!!! Am citit si eu povestea cu sufletul la gura! O zi frumoasa va doresc! |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 11:16 am | |
| si tie la fel Ela.eu fac o pauza de la invatat si merg sa fac ceva de papa,apoi plec la o sedintza la Anamaria la gradi.... |
|
 | |
d3a Sportiv avansat

Steag :  Numarul mesajelor : 236
Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 11:22 am | |
| Buna dimineata fetelor! Ce active sunteti de dimineata. Eu pana acum n-am avut loc sa vin la calculator... de fapt asa e in fiecare dimineata. Ultimul pe lista e calculatorul.
Ce mic dejun delicios ati pregatit aici... yamyyy.
Bea, felicitari mama pt povestire si pt publicare! Ma gandesc ca a fost o surpriza extraordinara pt tine.
Sa aveti o zi frumoasa fetelor, mult soare si spor la muncitorit! Pupici! |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 11:25 am | |
| salut feteleor....o zi frumoasa va doresc si eu acum ma gandesc ce sa fac de papa.....mai vad eu |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 11:53 am | |
| eu am pus sa fac un pireu de cartofi cu piept de pui la gratar. acum ma reapuc de invatat. o zi superba va doresc in continuare ,fetelor!!!  |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:08 pm | |
| spor la invatat Georgiana eu am facut mazare cu ochiuri si am avut supa de salata. rapid si bun mai trebuie sa fac curat in bucatarie, pun la spalat si gata (sper) |
|
 | |
Diana Moderator

Steag :  Numarul mesajelor : 303
Personal
Program serviciu: 24/7 Descrierea ta: Ochi caprui, par saten cu suvite blonde
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:15 pm | |
| Salutare la fete!!!!!!! Mai, mai dar numai furnicutze pe aici... Vad ca ati gatat deja curatenie, mancare, ati rezolvat copiii.... sunteti tari domnitelor!!!!  BEA felicitari, stiam eu ca excelezi in toate domeniile in care pui manuta si mintiuta!!!  Sa aveti o zi splendida fetelor si sa auzim numai de bine!!!! pupici _________________ Mens sana in corpore sano!!!
|
|
 | |
carmen Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 809
Personal
Program serviciu: 08.00 - 16,00 Descrierea ta: castaniu inchis, ochii caprui
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:16 pm | |
| salutici la fete... ieri am avut o zi plina, insa azi ceva mai relas... am inceput dupa cum v-am zis programul de fizioterapie merge binisor, cam incordat a fost vladutz dar sper in curand sa nu mai stea batos... eu ieri am incheiat studentiaaa, am terminat facultatea cu 9,01 media totala si am dep7us dosarul de lichidare si inscriere la examenul de licentza.... yuhuuuu am intrat in licentaaa... in rest suntem bine... i-au lectii de gimnastica ptr pitic ca sa faca si acasa, zilnic tre sa faca... sa va citesc ca ieri am tras chiulul  |
|
 | |
crisa Fortos

Steag :  Numarul mesajelor : 533
Personal
Program serviciu: 10h/zi, 5zile/sapt Descrierea ta: Bruneta cu ochi caprui
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:19 pm | |
| Wow, carmen, bravo, dai de baut!!! Eu am ceva treaba prin casa, curatenie, alea alea, revin mai tarliu putin! puup!  _________________  |
|
 | |
ela Am putere

Steag :  Numarul mesajelor : 2981
Personal
Program serviciu: Descrierea ta: suvite blonde,ochi albastri
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:20 pm | |
| felicitari Carmen si bafta in continuare eu abia de vineri intru in sesiune dar trece... eu am terminat curatenia am facut o baie repede si acum la invatat paaa vb mai incolo |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:21 pm | |
| Saliu la fete
Am venit de la gradinita. Pifosul s-a comportat destul de bine. In ideea ca daca eram acolo era cel mai fericit, cum ma vedea nitel ca plec se incrunta si schita cate un planset. Bine ca nu urla. In rest a fost ok. Am venit acusica acasa ca nu mai puteam si el era super obosit. Maine iarasi este zi libera in DK asa ca are si gradinita liber. Vineri mai mergem iarasi.
Azi am serviciu de la 4.30. Si il astept pe tati sa vina ca sa merg.
Acuma mergem la niste cumparaturi. |
|
 | |
carmen Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:23 pm | |
| BAFTAAA Ela la examene eu am scapat ce bineee... era un stres sa stiti examene, dosare, referate, prezente, seminarii... acum gata mai am 2 examene de trecut si ma declat absolventa... sa vedem la serviciu ce o sa facem ca acum ma laud eu pe aici dar la munca sa vedem...  ma cam doare capul un pic  |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:23 pm | |
| hello Diana, o zi buna iti doresc Carmen, felicitari si sanatate lui Vladut Crisa, spor la treaba 'fato' Ela, baga turbo la invatat Si cum ziceti, ne auzim un pic mai tarziu...  |
|
 | |

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:24 pm | |
| Ciao Bea, nu te-am vazut.....vezi ca se invata incet incet Pifosul....bravo |
|
 | |
carmen Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 1:30 pm | |
| Multumesc Magda... de azi cica tre sa stau cu burta pe carte ptr examenul scris... am pus sa fac o supica crema de legume cu piept de pui ptr pitic... vineri sper sa pot filma gimnastica care i-o fac puiului, nu la policlinica ca nu stiu daca ma lasa... insa acasa ca sa vedeti si voi ce tre sa faca piticul meu zilnic ptr corectare, la masaj nu ma prea bag acolo tati e expertul... M abucur Bea ca incepe sa se linisteasca pifosul... of grea sarcina sa accepte noua sa activitate gradinitzaa Diana fii cu ochii pe cutia postala... o zi frumoasa si tie  |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 2:56 pm | |
| Carmen,felicitari....  vezi ca ai facut bine ca nu ai abandonat????? sanatate lui Vladutz,dar ce a patit??? |
|
 | |
carmen Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 2:59 pm | |
| buna Georgi.. nu e nimik grav, s-a nascut cu tibiile curbate si din cauza asta nu poate merge corect... recuperare fizioterapie... da sa stii ca nu ma asteptam la o asa medie mare.... acum astept examenul final pe care nici nu credeam ca am sa-l dau acum... da asa e bine ca nu am abandonat pana la urma cum ma apucase pe mine atunci... oricum multumesc frumos prt atunci  |
|
 | |
wolf's angel Fortos

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 3:01 pm | |
| cu cea mai mare placere,iubita.si spor la invatat pentru examenele pe care le mai ai.  |
|
 | |
ramaitanar Fondator

Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 3:55 pm | |
| Carmen, lasa mai ca vei lua si licenta si gata scapi. Io mai am nitel si o intind la serviciu. Pana acuma am stat afara pe balcon ca e cald si soare. Acuma am intrat nitel inauntru ca sa-i dau lui Alex sa pape ca i s-a facut foame... |
|
 | |
d3a Sportiv avansat

Steag :  Numarul mesajelor : 236
Personal
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4) Mier Iun 04, 2008 4:58 pm | |
| Carmen, felicitari pt nota mare!! Fetelor, sunt putin ingrijorata. Am prins ceva azi ce seamana cu o capusa. E cam satula tipa ca e mare... Eu nu stiu nimic despre ele, cat pot fi de periculoase, sau cum se inmultesc sau... mor de neliniste!! Stiti voi ceva despre? |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Motivatie la o cafea (4)  | |
| |
|
 | |
| Motivatie la o cafea (4) | |
|