Ramaitanar
Bine ati venit pe forum. Ca sa puteti posta trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in Echipa Ramaitanar.

Ramaitanar


 
AcasaAcasa  ForumForum  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» piept de pui
Vin Ian 11, 2013 12:05 pm Scris de dianame

» Rețete sănătoase
Joi Oct 11, 2012 8:12 pm Scris de angelaiancu

» La multi ani, Corina.
Mier Sept 05, 2012 7:11 am Scris de ela

» Prajitura cu mere
Mier Iun 15, 2011 9:35 pm Scris de alina88

» La multi ani, Sidy (25 Aprilie)
Dum Mai 15, 2011 9:30 am Scris de corinapanait

» Ce pregatim azi? Tu ce ai facut? (2)
Lun Apr 11, 2011 5:58 am Scris de Sidy

» Prajitura cu mac
Dum Feb 20, 2011 10:41 pm Scris de ramaitanar

» La multi ani, Hortensia (20 decembrie)
Sam Ian 08, 2011 10:49 pm Scris de horty20

» La multi ani, Monel, 22 dec
Dum Dec 26, 2010 9:32 pm Scris de monel

» ELA - La multi ani !!!
Joi Noi 04, 2010 6:39 pm Scris de ela

Chat ramaitanar

Fitness
Distribuiti | 
 

 Blat pandispan

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ramaitanar
Fondator
Fondator


Steag:
Numarul mesajelor: 5609

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Blat pandispan   Mier Apr 23, 2008 10:07 am

6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf copt, 1 lingura apa.

In loc de 6 oua se mai poate pune 5 oua si 1 lingura apa...

- Se pun 5 galbenusuri + 1 lingura apa si 6 linguri zahar si se bate la mixer. Praf copt, apoi faina cate 1 lingura odata... Aluatul trebuie sa fie mai gros..

- Albusurile se bat spuma.

- Se pune jumate din compozitia de albus peste aluat si se amesteca usor cu o lingura de sus in jos si apoi cealalata parte...

- Se baga la cuptor.

_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
Sidy
Am putere
Am putere


Steag:
Numarul mesajelor: 3251

Personal
Program serviciu Program serviciu: La ordinul generalului meu.Bunica sefa
Descrierea ta: Satena cu suvite blonde, ochi caprui

MesajSubiect: Re: Blat pandispan   Dum Ian 25, 2009 3:47 pm

5 oua (separate)+ 1 Lingura de apa
- 6 Linguri de zahar
- 6 Linguri (cu virf) de faina
- 1 lingurita de praf de copt

Mai intii pun cele 5 galbenusuri + 1 Lingura de apa si le bat in mixer, foarte bine cu cele 6 linguri de zahar, se adauga faina si praful de copt (cite o lingura odata). Aluatul rezultat trebuie sa fie destul de gros, dar nu ca un aluat de framintat totusi.
Intre timp se bat albusurile spuma ,pun jumatate din spuma peste aluatul de faina si amestec cu miscari verticale (de sus in jos), CU MINA, NU cu mixerul.... deci miscari gentile. apoi adaug cealalata jumatate de spuma...

Reteta asta am primit-o de la Georgeta si este o reteta SIGURA de pandispan !!! Puteti sa o incercati cu incredere ! Sigur va v-a iesi tortul !!!!
Sus In jos
ramaitanar
Fondator
Fondator


Steag:
Numarul mesajelor: 5609

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Re: Blat pandispan   Sam Mar 07, 2009 6:10 pm

Pai este exact cum am scris mai sus ca se pot pune si 5 galbenusuri... Cateodata poti pune si 4... Depinde cat vrei sa faci.

_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
 

Blat pandispan

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ramaitanar :: Casa, familie, copii :: Bucataria oricui :: Dulciuri-