Ramaitanar
Bine ati venit pe forum. Ca sa puteti posta trebuie sa va inregistrati. Va asteptam in Echipa Ramaitanar.

Ramaitanar


 
AcasaAcasa  ForumForum  PortalPortal  FAQFAQ  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» piept de pui
Vin Ian 11, 2013 2:05 pm Scris de dianame

» Rețete sănătoase
Joi Oct 11, 2012 10:12 pm Scris de angelaiancu

» La multi ani, Corina.
Mier Sept 05, 2012 9:11 am Scris de ela

» Prajitura cu mere
Mier Iun 15, 2011 11:35 pm Scris de alina88

» La multi ani, Sidy (25 Aprilie)
Dum Mai 15, 2011 11:30 am Scris de corinapanait

» Ce pregatim azi? Tu ce ai facut? (2)
Lun Apr 11, 2011 7:58 am Scris de Sidy

» Prajitura cu mac
Lun Feb 21, 2011 12:41 am Scris de ramaitanar

» La multi ani, Hortensia (20 decembrie)
Dum Ian 09, 2011 12:49 am Scris de horty20

» La multi ani, Monel, 22 dec
Dum Dec 26, 2010 11:32 pm Scris de monel

» ELA - La multi ani !!!
Joi Noi 04, 2010 8:39 pm Scris de ela

Chat ramaitanar

Fitness

Distribuiți | 
 

 Miel umplut

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ramaitanar
Fondator
Fondator
avatar

Steag :
Numarul mesajelor : 5610

Personal
Program serviciu Program serviciu: Luni: 5-7 pm; Marti: 3,30-5,30p.m; Miercuri: 12-13 p.m; 4.30-5.30 p.m; Joi: 6 - 8 pm; Vineri: 4-5 p.m
Descrierea ta: Roscata cu ochii verzi

MesajSubiect: Miel umplut   Sam Apr 05, 2008 9:35 pm

piept de miel
inima, ficatul, plamanii si rinichii de miel
6-7 oua
2-3 felii de paine
cate o legatura de marar, patrunjel si ceapa verde
1 ceapa
100 ml de ulei
1 jumatate de cescuta de untura
200 ml lapte
sare si piper dupa gust


Maruntaiele se spala si se curata bine si se fierb in apa cu sare;

In acest timp painea se lasa la inmuiat in lapte. Verdeata se toaca marunt si impreuna cu painea si maruntaiele fierte se da prin masina de tocat;

Ceapa se caleste usor si se adauga la tocatura. Jumatate din oua se fierb tari si se adauga si ele la compopzitie;

Cealalta jumatate din oua se adauga crude la compozitie. Se sareaza si pipereaza dupa gust;

Se scot coastele mielului si umplu cu compozitia formata. Se cos buzunarele formate si se pune pieptul intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.


! se serveste cu garnitura de cartofi si salata verde si neaparat vin rosu.

_________________
Beatricedesign, hobby
Sus In jos
http://piticii.myforum.ro
 
Miel umplut
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ramaitanar :: Casa, familie, copii :: Bucataria oricui :: Mancaruri-
Mergi direct la: